Napközis nyári táborok a Rámpában

 

 

 Bábos-lábos tábor

Drága Gyerekek, kedves Szülők, Nagyszülők!

„A föld megtanít törődni.

Megtanít a szeretetre –

adjak úgy, ahogy ő ad életet…”

(amerikai Feketeláb törzs)

Idén is lesz Bábos-lábos tábor:

június 15-19 és június 22-26 között, szokásos helyén, a Rámpában.

A napközis táborok helyszűke miatt sajnos továbbra is alacsony létszámmal indulnak. Ezekre a csatolt jelentkezési lapon tudtok jelentkezni (a honlapon is elérhető és letölthető), és ahogy eddig, régi táborosaink előnyt élveznek.

Minden táborunk tematikájának középpontjában a természet áll majd. Természetművészet, meseterápia, ökológia lesz a középpontban. Csatlakoztunk a Metamorphoses Ökológiai meseterápiás munkacsoporthoz. A meséket, játékokat követő kreatív munkálkodás célja kissé eltér a megszokottól. Nem esztétikus tárgyalkotás vagy egy különleges technika elsajátítása a cél. A természettel való kapcsolódást segítő, alkotó- fejlesztő meseterápiás foglalkozásokon az alkotás megszületéséig vezető belső út a hangsúlyos, azok a lelki történések, amik az alkotófolyamatban megélhetők, kidolgozhatók. Minden alkalom egy kaland, lehetőség legyen a közös játékra. A foglalkozásokat igyekszünk a természetben tartani. Önismeret, drámajáték és sok-sok alkotó program várja őket.

Elindítjuk adománygyűjtő programunkat is, mellyel olyan gyermekeket, családokat szeretnénk támogatni (hátrányos helyzetű, nagycsaládos) akik anyagilag nem tudják finanszírozni a tábort, de itt a helyük. Kérjük, hogy megosztásokkal támogassatok bennünket.

A tábor ára 30 000 Ft/ hét.

Ebből 5000 Ft az előleg, ezt kérnénk a jelentkezést követően minél hamarabb utalni, mert így tudunk helyet biztosítani.

Az előleg befizetésének határideje május 4. de az előfordulhat, hogy hamarabb betelik a létszám.

A jelentkezés tehát a visszaküldött jelentkezési lappal és a befizetett előleggel együtt érvényes.

A számlaszám a jelentkezési lapon található.

Kérnénk, hogy az utalásnál a megjegyzés rovatba írjátok be a gyermek nevét és azt, hogy „adomány” .  A többit az első napon kérnénk befizetni, ahogy szoktuk.

Üdvözlettel: Marica és Mari

 

 

 

bábos jelentkezesi lap 2020 itt letölthető

Egészségügyi lap itt letölthető

 

 

Galéria