Bábos-lábos nyári tábor – Népek meséi

Várunk szeretettel minden csintalan, játékos, meséket, bábokat, fűt, fát és állatokat szerető gyerkőcöt a Népek meséi, bábos-lábos napközis alkotótáborunkba.

Időpont: 2023. június 19-23. között.
Korhatár: alsó tagozatos gyerekek (aki legalább 1. osztályba járt, vagy maximum a 4. osztályt fejezi most be).
Helyszín:  Rámpa Kulturális Akadálymentesítő tér (6. kerület, Székely Bertalan utca 2/c) 

S hogy mi kerül idén a mesefazékba? Csodálatos közeli és távoli népek meséi! Minden nap más-más néppel és annak egy meséjével ismerkedünk meg, képzeletben elrepülünk Indiába és a Távol-Keletre, de lesz balinéz, magyar és roma népmese is. 

Foglalkozásaink fontos eleme a báb, a művészetterápia és a környezetművészet, de készülünk zenei és mozgásfejlesztő programmal is. Igyekszünk minél több időt a szabadban tölteni: játszótéren, a Városligetben vagy éppen egy múzeumban, de lesz lehetőség kézműveskedni, alkotni is. Csütörtök délutánra egy házi kiállítást is tervezünk az addig elkészült alkotásokból.

Étkezés: Táborunkban háromszori étkezést biztosítunk; tízóraira és uzsonnára zöldségekben és gyümölcsökben gazdag eledellel készülünk, a meleg ebédet pedig egy pár percre lévő étteremben fogyasztjuk el.
Napi menetrend: A foglalkozások minden nap 9.00-től 16.00-ig tartanak.
Tábori nyitva tartás: 8.30-tól 17.00-ig tart nyitva a Rámpa.
Aki előbb szeretne érkezni, vagy később távozni, kérjük, hogy jelezze nekünk.

Akik a táborban velünk lesznek:

Mesét mond Tárnok Marica bábszínész és meseterapeuta; zenés, mozgásos foglalkozást tart László Lilla zenész barátunk. Akik pedig egész héten velünk játszanak: Sz. Nagy Mari homokrajzos és bábszínész, Kucska Zsuzsa múzeumpedagógus és Meszes Timi drámapedagógus.

Árak:
(A napi árak minden felmerülő költséget tartalmaznak: háromszori étkezést, múzeumi belépőt, az eszközök, foglalkozások és az alapanyagok árát is).
Örülünk, ha mind az 5 napot együtt tölthetjük, de idén van lehetőség 3 vagy 4 napot is táborozni. 

5 napra 55.000.- forint / fő (11.000/nap)
4 napra 50.000.- forint / fő (12.500/nap)
3 napra 37.500.- forint / fő (12.500/nap)

Testvérkedvezmény: testvéreknek minden tábornap 11.000.-/táborozó.

Jelentkezni a JELENTKEZÉSI LAP Kitöltésével és a 10.000 forintos előleg utalásával lehet. A közleménybe kérjük beírni: “Bábos-lábos tábor előleg”, valamint a táborozó gyerkőc nevét  (pl. Bábos-lábos tábor előleg Verőfényes Napsugár)

Utalási adatok:
Társalkotó Egyesület
10101449-62063600-01001001
Közlemény:Bábos-lábos tábor előleg + a gyermek neve

Kérdés esetén a baboslabos@gmail.com e-mail címen Mari vagy Timi válaszol, illetve Timi, a +3630 3511 688-as telefonszámon.

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Galéria